O televiziji TV lica
Dozvola Elaborati
Nacrt Ugovora o pripajanju
Ljudmila Ristić Miladinović
Ljudmila Ristić Miladinović.
Rođena je 6.7.1972. u Leskovcu. Završila je Filološki fakultet u Prištini, Odsek za srpski jezik i književnost. Trenutno je na poslediplomskim specijalistickim studijama za terorizam i organizovani kriminal, na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Novinarski posao počela u prištinskom Jedinstvu, kao honorarni saradnik. Od 1999.-2005. radila kao novinar-voditelj, zatim kao glavni i odgovorni urednik RTV Oko sokolovo.

K::CN tagov: Zenit, Intervju, Info, Zapisi

Snežana Đorđević
Snežana Ðorđević.
Novinarstvom je počela da se bavi u omladinskoj emisiji Radio Beograda “Niko kao ja“, a kasnije je nastavila na Radio televiziji Srbije u zabavnoj redakciji i Satelitskom programu. Na Trećem kanalu RTS-a je vodila emisije „Pozdrav iz Beograda“ i “Podne popodne”. Pošto joj je radio prva ljubav, nastavila je da radi kao voditelj na poznatim beogradskim radio stanicama, na „Pingvin“, Golf radiju i „City radiju“. Na televiziji Pink je uređivala i vodila autorsku emisiju „Creative“, a na TV Avala je bila deo informativne redakcije. Putopisne reportaže su joj objavljene u Blic-u i magazinu Glorija, a nekoliko godina je pisala za magazin Grazia. Dugogodišnju novinarsku karijeru, nastavila je na televiziji Kopernikus kao novinar, urednik i voditelj. Autor je političke emisije Glasno i jasno. Diplomirala je menadžment masovnih medija i novinarstvo. Završava doktorske studije komunikologije.

K::CN tagovi: Glasno i jasno, SOL, K::CN matine

Milica Vukić
Milica Vukić.
Rođena 3.4.1993. godine u Nišu. Završila novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Trenutno student master akademskih studija komunikologije. Novinarstvom je počela da se bavi kao student, najpre web novinarstvom. Uređivala je rubrike IT i moda u Studentskom dnevnom listu. Član je informativne redakcije televizije Kopernikus od 2018. godine.

K::CN tagovi: SOL, Informer, Zapisi

Katarina Tabakovic
Katarina Tabaković.
Rođena 4.5.1995. godine u Prištini. Završila osnovne akademske studije novinarstva na Filozofskom fakultetu u Nišu, a sada je i na master studijama komunikologije. Svoju novinarsku karijeru i prva praktična znanja stekla je na televiziji Kopernikus. Kako kaže, oduvek je želela da uči od najboljih novinara, a televizija Kopernikus joj je to i omogućila.

K::CN tagovi: SOL, Zapisi, Info

Nataša Femić
Nataša Femić
novinar i voditelj. Rođena 27.10.1980. god. u Beogradu gde živi i danas. Završila je Filozofski fakultet u Beogradu – smer socilogija. Pored toga je sertifikovani trener emocionalne pismenosti Psihopolisovog instituta . Novinarstvom se bavi od 2007. godine prvo u štampanim medijima. Član je informativne redakcije televizije Kopernikus od 2011. godine, ali ne krije da je najviše zanimaju psihološke teme i kultura. U slobodno vreme se bavi pisanjem.

K::CN tagovi: SOL, Intervju, K::CN popodne

Danijela Perović
Danijela Perović.
Rođena je 03.09.1985. godine u Beogradu. Novinarstvom je počela da se bavi 2014. godine upravo na televiziji Kopernikus, kao novinar informativne redakcije, gde je jedan od voditelja informativne emisije „Srbija on line“. Inače, po zvanju je profesor španskog jezika i hispanskih književnosti. Završila je Filološku gimnaziju u Beogradu, zatim Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu. Završila je Master iz poslovnog vođenja i upravljanja, reklame, komunikacije i trgovine preko interneta u Madridu, trenutno završava Doktorske studije Komunikologije u Beogradu. Po profesiji je, pored toga što je novinar, i ovlašćeni sudski tumač za španski jezik, sa dugogodišnjim iskustvom u pismenom i usmenom (simultanom i konsekutivnom) prevođenju. Govori španski, engleski, katalonski i italijanski jezik. Član je Udruženja stručnih i naučnih prevodilaca Srbije kao i Udruženja novinara Srbije. Završila je i specijalisticki kurs „Pridruživanje Srbije Evropskoj uniji“.

K::CN tagovi: SOL, K::CN popodne

Sanja Šimpraga
Sanja Šimpraga.
Rođena je 04.01.1979 u Beogradu. U svet novinarstva kako kaže ušla je slučajno, a ostala namerno. Prva profesionalna iskustva je stekla u Beogradskom programu RTS-a 2000. godine. Sledeća stanice – sportska televizija SOS kanal sa zadatkom vođenja i uređenja sporstkog jutra, ali i izlet u estradne televizijske vode, televizije Svet plus sa zadatkom autora i voditelja turističkog kolaža Koferom u Svet. Kaže da je pelazak na K::CN televiziju za nju novo iskustvo i da je prvi put deo ekipe koja stvara nešto novo, drugačije u Srbiji.

K::CN tagovi: SOL, K::CN matine

Nemanja Veljković
Nemanja Veljković.
Rođen 3.8.1994. u Aleksincu. Završio novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Novinarstvom je počeo da se bavi na fakultetu u Studentskom dnevnom listu gde je bio zadužen za sportsku rubriku. Svoju karijeru u novinarstvu nastavio je radeći na sportskim portalima. Deo je televizije Kopernikus od 2019. godine.

K::CN tagovi: SOL, Info, Informer

Aleksandra Stojanović
Aleksandra Stojanović.
Rođena 12.2.1988. godine u Aleksincu. Nakon završene srednje Medicinske škole u Kruševcu, upisuje novinarstvo u Nišu. Tokom studiranja, godinu dana “uči zanat“ na televiziji Kopernikus. Master studije završava na Filozofskom fakultetu u Nišu. Obožava životinje i kuvanje, pa svoju umešnost u pripremi hrane objavljuje i na pojedinim portalima.

K::CN tagovi: SOL, Informer