Informativni program Zabavno – muzički program
Kulturno – obrazovni program Sportski program
Serijski program Dečiji program

K:CN KARAVAN

Putujte sa TV K:CN do najudaljenijih tačaka Srbije. Otkrijte kakav je život nekada bio u Srbiji i kako su ljudi dolazili do najosnovnijih sredstava za život.

HIPOKRAT
Nove metode u lečenju, upoznavanje sa dostignućima u medicini, simpozijumi, seminari, preporuke specijalista… Po želji gledalaca biramo oblast koja će biti predstavljena u emisij o medicini. Najeminentiji stručnjaci koji su ujedno i predavači na elitnim koledžima u inostranstvu gostuju u Hipokratu. Uključenja na 018/519-400.

POLAROTOR

Emisija o savremenoj tehnologiji. Uređuje i vodi dr Dragan Ćosić.

ZAPISI

Dokumentarna emisija.

SAZREVANJE

Emisija se bavi problemima sa kojima se roditelji danas često susreću.


TV AUKCIJA SLIKA – Aukcijska Kuća Srbinovski iz Novog Sada registrovana je 5. marta 2002.god., kao prva kuća takve delatnosti u Vojvodini, a specijalizovali su se za prodaju i edukaciju građana Srbije putem televizije. Od tada su organizovali i realizovali preko 900 TV Aukcija slika, putem lokalnih televizija, a najveći deo na TV K::CN, sa kojima sarađuju 16 godina. Na adresu njihove aukcijske kuće javio se veliki broj ljudi, radi stručne procene dela koje poseduju i eventualne prodaje. Njihov rad je nagrađen i od države dodelom „ZLATNE ZNAČKE“ Kulturno Prosvetne Zajednice Srbije za 2019. godinu.
SIROVI ŽIVOT

Emisija o zdravlju.

AGROZONA

Emisija o poljoprivredi.

BESMRTNOST I STVARLAŠTVO SA MILOM ALEČKOVIĆ

Uređuje i vodi Dr Mila Alečković.