Humanitarna akcija za dvoipogodišnjeg Stefana

akcija-za-stefanaHumanitarna akcija za lečenje dvoipogodišnjeg Stefana organizovana je u Nišu. Ekipa Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika proveravala je nivo šećera u krvi i krvni pritisak sugrađanima, koji su ostavljali dobrovoljni prilog.

U okviru humanitarne akcije Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika doprinos u prikupljanju novčane pomoći za izlečenje dvoipogodišnjeg Stefana dali su građani Niša, koji su mogli da provere svoje zdravlje, kao i da u postavljenoj kutiji ostave dobrovoljni prilog za Stefana, koji se od 4. novembra bori sa teškom bolešću malignog sarkoma mekih tkiva.

Zaposleni u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika Niš pomažu izdvajanjem novčane pomoći iz svojih sredstava i pozivanjem sugrađana da to isto učine.

Zamenik predsednika Skupštine opštine Medijana Srđan Aleksić odrekao se svojih primanja, kako bi pomogao onima kojima je pomoć neophodna. Deset hiljada dinara izdvojeno je za Stefana.

Kako bi Stefan dobio šansu u borbi za život potrebna je pomoć i šira akcija u prikupljanju novca.  Stefan Miladinović rođen je 9. januara 2014. godine u Nišu. Na Dečjoj hiruškoj klinici u Nišu operisan je 9. novembra, ali je za tu tešku bolest neophodan odlazak u neku od inostranih klinika.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN