Teo o CSKA, reprezentaciji i NBA

Teodosic CSKAMiloša Teodosića uskoro očekuje početak nove sezone u dresu CSKA.Uoči odlaska na mini-turneji po Kini, srpski plej oglasio se na sajtu „Eurohoops“, gde povremeno piše blog. Teo je sovje najnovije izlaganje podelio u tri celine, CSKA, reprezentacija Srbije i NBA liga.
Na klupskom planu cilj je da se ponovi uspeh iz prethodne sezone i odbrane tutule u svim takmičenjima,.Teodosić je istako da je klub sačuvao okusnisu i doveo proverena pojačanja tako da je sve spremno za napad na nove trofeje.
Teodosić je u svom izlaganju o reprezentaciji istako da je zlatna medalja na Eurobasketu 2017. primarni cilj i ono što mu nedostaje posle tri srebrna odličja u dresu sa državnim grbom. Teo je istako da selekcija Srbije može da pruži još više i veruje da će „orlovi“ to i dokazati.
Jedan od najboljih organizatovra igre u Evropi ističe da se bliži vreme da se oproba u NBA ligi , ali da ipak neće žuriti sa odlasklom u najjaču ligu sveta.U slučaju angažmana u Americi, Teo ističe da neče menjati stil igre i pored drugačijih uslova, već će se truditi da bude ono što jeste. On je dodao da veruje u da će se brzo prilagoditi i da neće juriti statistiku, već da će biti u službi tima.
Podsetimo,srpski plej ima još jednu sezonu ugovora sa CSKA.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN