Zalet za Evropu

Okupljanjem na stadionu „Čair“, fudbaleri Radničkog su počeli sa priprema za nastavak superligaške trke. Vrh kluba je pozdravio fudbalere, poželeo im doborodošllicu, kao i ostvarenje najvećeg cilja, izlazak na međunarodnu scenu.

Fudbaleri niškog tima su prvi deo sezone završio na visokom četvom mestu, ali je i pored dobre pozicije na tabeli došlo do nove promene u stručnom štabu. Dirigentska palica sada je u rukama Bobana Dmitroviać, koji je u klubu od početka sezone i do sada imalo ulogu pomoćnika.

Prvotimci Radničkog Lazar Arsić i kapiten Aleksandar Jovanović istakli su da Evropa nikada nije bila bliže. Oni veruju da će uz dobra pojačanja i maksimalno zalaganje svih u klubu, niški tim konačno zigrati van granica naše zemlje.

Da bi se otvarili zacrtani ciljevi neophodnan je i dobar rad sportskog sektora. Direktor Marko Jovanović polako pravi planove za januarski prelazni rok. Prema njegovim rečima klub je već dogovorio jedno pojačanje i uspostavio kontatk sa još dva fudbalera, ali nije želeo da otriva sve karte.

“Čair” su za sada napustili Nikola Raspopović i Marko Tomić, kao i Milan Pavkov koji se vrato u Crvenu zvezdu. Ipak, Radnički vodi naporne pregovore kao bi i u nastavku sezone mogao da računa na svog najboljeg golgetera.

Što se tiče priprema, ekipa će raditi u Nišu do 22. januara za kada je zakazan put u Antaliju. Niški tim će boraviti u Turkoj do 5. februara i za to vreme odigrati nekoliko kontrolnih utakmica.

Nastavak superligaške trke Radnički očekuje 17. februara kada će dočekati ekipu Bačke.

TV K::CN