Objavljene rang liste za izbor direktora JP i JKP u Nišu

Komisija za sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih preduzeća sastavila je rang liste kandidata za direktore. Naime, Gradsko većee je na portalu grada Nisa www.ni.rs objavilo imena kandidata sa najvećim brojem bodova.

Tako je u najuži izbor za direktora JKP „Mediana“ Niš ušao Bratislav Vučković, pravnik, za njim sledi Dragoslav Pavlović, inženjer elektrotehnike, dok je treći na listi direktora ovog javno- komunalnog preduzeća Goran Đorđević, takođe elektro inženjer.

U JKP „Naisus“ Niš prvi na listi je Dejan Andrejević, industrijski menadžer, koji je i do sada bio na funkciji direktora, drugi je Goran Đorđević, inženjer elektronike, a treći na rang listi je Igor Vučić, ekonomista.

Javno komunalno preduzeće za objedinjenu naplatu komunalnih, stambenih i drugih usluga i naknada Niš na rang listi ima kao prvu Jelenu Stojanović, pravnicu, kao drugog Dejana Dimitrijevića, inženjera elektronike i kao trećeg kandidata pravnika Dragana Veličkovića.

Komisija je bodovala i kandidate za direktora JKP “Parking servis”. Prvi je Dejan Dimitrijević, inženjer elektronike, drugi je Goran Đorđević, takođe inženjer, a treći Aleksandar Milošević, ekonomista.

U JP “ Tržnica” Niš je sitiacija sledeća- Goran Đorđević, inženjer elektronike, Zoran Marković, mašinski inženjer i Vladan Vučić, ekonomista.

JP “Direkcija za izgradnju grada“ ima sledeće kandidate za direktora: Nebojšu Lovića, Milana Nikolića i Dejana Krstića, građevinske inženjere.

U “Gradskoj stambenoj agenciji” Niš prvorangirani je Vladan Stojanović, građevinski inženjer, a drugi kandidat je Aleksandar Rakić, ekonomista.

JP “Nišstan” ima, takođe, dva kandidata, Gorana Kocića, mašinskog inženjera i Nenada Hafnera, ekonomistu.

U “Zavodu za urbanizam” kandidati su Miroljub Stanković, arhitekta i Ljubiša Mitić, građevinski inženjer.

JKP “Gradska toplana” na prvom mestu na rang listi ima Predraga Milačića, VD direktora ovog preduzeća, po struci elektro- inženjera, zatim Gorana Đorđevića, takođe inženjera i Dragana Živkovića, mašinskog inženjera.

omisija za sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih preduzeća Gradskom veću je dokumentaciju dostavila u četvrtak 21. septembra. Veće će prvoplasiranog kandidata predložit Skupštini grada Niša, koja će na sednici glasati o izboru direktora.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN