Niš: Ako imate udžbenike za razmenu, dođite do Tvrđavskog mosta

Đaci u Nišu sada mogu na jednom zvaničnom mestu da razmene knjige sa svima onima koji takođe imaju nepotrebne udžbenike, a da ih pritom niko ne „juri“.

Do kraja ovog meseca, svakodnevne razmene odvijaju se na platou kod Tvrđavskog mosta, a osnovci i srednjoškolci koji žele da ovako sebi obezbede neki udžbenik – ne treba da strahuju od Komunalne policije ili inspekcijskih organa jer je ovo mesto, za ove potrebe, određeno od strane lokalnih vlasti.

 

-Razmena polovnih udžbenika za osnovne i srednje škole obavljaće se do kraja septembra, a Grad Niš i Komunalna policija ovo mesto su odredili kako bi svi oni koji žele da razmenjuju knjige na početku školske godine, mogli to i da učine bez ikakvih problema. Lokacijaje potpuno besplatna, a rešili smo da sprovedemo ovako nešto kako bismo prevazišli probleme kojih je bilo, a opet u korist roditelja, rekao je načelnik Komunalne policije Milan Đorđević, a prenosi zvanični portal Grada Niša.

Član Gradskog veća Branislav Kačar poručio je da na ovaj način roditelji mogu značajno da uštede i najavio da će se narednih godina Grad potruditi da obezbedi još bolje uslove, kao što su štandovi, za sve oni koji žele da razmenjuju knjige.

Na portalu www.ni.rs navodi se još da su izlagači zadovoljni zato što su napokon svi na jednom mestu, a ne raštrkani po gradu kao ranije.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN