Nebojša Kocić novi predsednik Medijane

Sa 20 glasova “za”  Nebojša Kocić je na hitnoj sednici izabran za novog predsednika Opštine Medijana. Kocic je izabran umesto Milana Krstica, koji je na redovnoj sednici ranije danas podneo ostavku na mesto predsednika najvece niske opstine.

Sada vec bivsi predsednik opstine Medijana Milan Krstic podneo je ostavku u danu kada je na dnevnom redu sednice bilo podnosenje izvestaja o radu pred odbornicima. Ostavku je takodje podneo i sekretar skupstine Uros Radulovic.

Odbornici opozicije, Vladimir Milosevic iz Demokratske stranke i Dejan Sovrlic iz Dosta je bilo, smatraju da su gradjani iznevereni ovim i da se unutarstranacki problemi ne resavaju na sednici opstine.

Novoizabrani predsednik opstine Medijana Nebojsa Kocic izabran je na vanrednoj sednici nakon tajnog glasanja. Od 27 odbornika, 20 je glasalo “za”, 2 su bila protiv, dok je petoro odbornika “Dosta je bilo” pocepalo svoje glasačke listiće.

Za novog sekretara Skupstine opstine Medijana izabran je Darko Mihajlovic. Novom predsedniku Kocicu ce u radu pomagati njegov zamenik Zdenko Sedlar i članovi Veća: Srđan Jovković, Igor Todorovic, Tamara Milic, Božidar Ilić i Bojan Cvetković.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN