Pozitivno poslovanje Niša u poslednjih godinu dana

 

U poslednjih godinu dana Grad Nis posluje najuspesnije, istakao je gradonacelnik Nisa Darko Bulatovic prilikom podnosenja izvestaja odbornicima u lokalnom parlamentu. U najznacajnije rezultate Bulatovic ubraja dolazak stranih investitora i otvaranje novih radnih mesta. Opozicija tvrdi da aktuelna vlast ostvaruje prihode jedino kroz prodaju gradske imovine i povecanje nameta.

 

Gradski parlament je na dnevnom redu imao samo jednu tačku – izveštaj o realizaciji aktivnosti gradonačelnika i gradskog veća, a prema rečima Darka Bulatovica, za godinu dana izmirene su obaveze u vrednosti od milijardu i 700 miliona, koje su, kako navodi, deo onoga što je sadašnju gradsku vlast dočekalo kada je o dugovanjima reč.

 

Odbornici opozicije aktuelnoj vlasti najvise zameraju sto se u gradu ne rade nove ulice i bulevari i sto je porez na zarade u odnosu na prošlu godinu povećan za samo 5%, što, kako kažu nije zadovoljavajuce.

 

I vladajuca i opoziciona strana slazu se da su najslabija karika u gradu, javno komunalna preduzeća, a gradonaelnik Darko Bulatovic očekuje da će se i to promeniti izborom novog rukovodstva.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN