Političari na biračkim mestima

vucicU Srbiji se danas održavaju vanredni parlamentarni i redovni pokrajinski i lokalni izbori, a politicari su od ranog jutra na biralistima.

Premijer i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić glasao je oko podneva na Novom Beogradu. Vučić je na biračko mesto 27 u Bulevaru Mihajla Pupina 117 došao sa ćerkom. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić glasao je danas, nešto pre 11 časova, na biračkom mestu u Osnovnoj školi Kralj Aleksandar Prvi. Predsednik Nikolić na biračko mesto došao je u pratnji supruge Dragice, a svoj glas u glasačku kutiju je ubacio u prisustvu velikog broja predstavnika medija.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali glasao je jutros u sedam sati, po otvaranju biračkog mesta u Beogradskoj poslovnoj školi. Gradski menadžer Goran Vesić glasao je jutros u 7.30 na biračkom mestu u Trećoj beogradskoj gimnaziji. Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović glasao je danas na biračkom mestu u Osnovnoj školi „Borislav Pekić“ na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Stefanović je došao na glasanje sa suprugom Anom Stefanović. Funkcioner Srpske napredne stranke Nikola Selaković glasao je danas u 8 sati na biračkom mestu 63, u Sazanovoj ulici u Beogradu.

dacic glasajpg                                                                                          Ivica Dačić, SPS

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić glasao je nešto posle 8.30 časova na glasačkom mestu 37. Na glasačko mesto Dačić je došao u pratnji supruge. Predsednik Liberalno demokratske partije Srbije Čedomir Jovanović glasao je danas u 9 sati na biračkom mestu Ušće u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu. Jovanović je na izbore došao sa suprugom. Članica predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković glasala je jutros u 7.45 sati na biračkom mestu u Ulici Vase Stajića u Novom Sadu. Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin glasao je danas na biračkom mestu u Osnovnoj školi „Branko Ćopić“ na Vidikovcu. Vulin je na glasanje došao sa suprugom.

Predsednica Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić glasala je danas oko 10 časova na biračkom mestu u opštini Palilula. Predsednica DSS došla je na glasanje sa suprugom Aleksandrom Ivićem i sinom. Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj glasao je jutros u 10 sati na svom biračkom mestu 96 u Osnovnoj školi Svetislav Golubović Mitraljeta u Batajnici. Šešelj je svoju građansku dužnost obavio u društvu supruge i sina.

seselj                                                                                     Vojislav Šešelj, SRS

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić glasao je na biračkom mestu u beogradskoj opštini Stari grad. Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović glasala je danas na biračkom mestu u beogradskom naselju Dedinje. Zorana Mihajlović je na glasanje došla sa suprugom i sinom.U Srbiji se danas održavaju vanredni parlamentarni i redovni pokrajinski i lokalni izbori, a politicari su od ranog jutra na biralistima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN