Filmska policijska akcija u sred subotnje noći uznemirila Nišlije

Nešto pre jednog sata posle ponoći Nišlije su prisustvovale, kako tvrde, gotovo filmskoj akciji policije u kafiću u ulici Nikole Pašića. I dalje nema informacija da li je i koliko osoba ovom prilikom lišeno slobode, mada je ministar policije Nebojša Stefanović u podne saopštio da je više od 350 osoba uhapšeno u okviru akcije Ares na teritoriji čitave zemlje u cilju smanjenja opšte stope kriminaliteta, pa se u ovim trenucima, u iščekivanju zvaničnih podataka niške policije, noćašnja dramatična hapšnjena u ovom gradu dovode u vezu sa tim.

 Prema tvrdnjama očevidaca, u jedan od kafića prekoputa Skupštine Niša je ušlo desetak pripadnika policije, po njihovim pretpostavkama žandarmerije, a ceo plato je takođe bio opkoljen.

Ova scena izazvala je paniku među Nišlijama pa su mnogi od njih odmah napustili obližnje lokale.

„Bilo je zaista jezivo! Flaše su počele da padaju sa stolova, ljudi su se sklanjali uz vrisak. Ko je očekivao da će u subotu da se desi ovako nešto..

Posle par trenutaka pronela se informacija da se radi o hapšenju i da su u pitanju pripadnici žandarmerije, ali svašta mi je prošlo kroz glavu“, kaže jedan od očevidaca.

Iako je u ulici bilo mnogo specijalnih vozila, sve vreme je bila otvorena za saobraćaj.

„Bilo je desetak potpuno opremljenih policajaca sa fantomkama, delovalo je kao da ih je bilo i dosta u civilu u blizini“, kaže za Niške vesti jedan od prisutnih sugrađana.

U niškoj policiji kažu da su provere u toku i da se očekuju detaljnije informacije.

Niške vesti, OK Radio

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN