Uhapšenim Srbima određen pritvor

Svim uhapšenim državljanima Srbije, osumnjičenim za učešće u prebijanju na smrt američkog turiste na grčkom ostrvu Zakintos prošlog petka, određen je pritvor do početka suđenja.

Uhapšeni državljani Srbije su prethodno saslušani pred istražnim sudijom koji im je nakon toga odredio pritvor.

U kom roku bi suđenje moglo da počne teško je proceniti, s obzirom na to da se tek očekuje sprovođenje detaljne istrage i prikupljanje dokaza, pa onda podizanje i potvrđivanje optužnice i tek onda zakazivanje suđenja.

Advokatica Zora Dobričanin Nikodinović koju je porodica osumnjičenog D. R. angažovala kao branioca prenela je Tanjugu da je svim mladićima određen pritvor.

Grčki portal Proto tema objavio je ranije snimak sigurnosne kamere jednog kafića na kome se vidi tuča mladića, kao i snimak iz kluba u kome se vidi početak tuče.

Lokalni mediji su ranije preneli da su napadači na Amerikanca na grčkom ostrvu Zakintos osumnjičeni za teško krivično delo grupnog ubistva.

Uhapšeno je ukupno devet osoba, od kojih je jedan Grk, koji je radio kao barmen noćnog kluba na plaži Laganas, ispred kojeg je ubijen 22-godišnji Afroamerikanac u tuči.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN