Uhapšena još dva srpska državljana zbog ubistva na Zakintosu

Još dva državljana Srbije uhapšena su zbog sumnje da su povezana sa ubistvom mladog Amerikanca u gradu Laganasu, na grčkom ostrvu Zakintos, nezvanično saznaje RTS. Grčki mediji javljaju da je uhapšena osoba srpskog porekla koja je prepoznata na snimcima sigurnosnih kamera. U međuvremenu, saslušanje osmorice osumnjičenih je odloženo za četvrtak, potvrđeno je RTS-u.

RTS nezvanično saznaje da je jutros uhapšeno još dvoje državljana Srbije, osumnjičenih da su povezani sa ubistvom 22-godišnjeg Bakarija Hendersona.

Grčki mediji javljaju da je nakon policijske potere uhapšena osoba srpskog porekla, koja je prepoznata na snimcima sigurnosnih kamera.

Katimerini navodi policijske izvore koji tvrde da je uhapšena osoba započela tuču.

Grčke vlasti prethodno su uhapsile osmoricu mladića, među kojima je šest srpskih državljana, zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu američkog državljanina.

Danas je trebalo da budu saslušani pred istražnim sudijom, ali je to odloženo za četvrtak, potvrđeno RTS-u.

Kako je ranije najavljeno, saslušanju je trebalo da prisustvuje i konzul Srbije u Atini.

Podsetimo, posle svađe u jednom lokalu, šestorica Srba, jedan Grk i Britanac srpskog porekla prebili su 22-godišnjeg Bakarija Hendersona koji je preminuo.

O tome kako je do tuče došlo postoji više verzija, ali i nekoliko video-zapisa. Izvesno je da je Amerikanac posle tuče preminuo usled krvarenja u mozgu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN