Evo koje puteve danas treba izbegavati

Vozače danas očekuje pojačan intezitet saobraćaja na putevima ka Makedoniji, Crnoj Gori kao i na svim ostalim frekventnijim putevima u Srbiji, a promenljivo vreme uz kišu usloviće ponegde mokre kolovoze, pa Auto-moto savez Srbije poziva vozače da voze oprezno i kad osete znake umora prave pauzu na putu.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Danas u periodu 7-13 časova, u Beogradu će se izvoditi radovi na zameni pregorelih sijalica, na delu autoputa I A reda broj 1, od Mostarske petlje do Autokomande, u oba smera. Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva preticajna saobraćajna traka.

Završeni su radovi na presvlačenju kolovoza u okviru radova na sanaciji mosta Krivaja, na delu državnog puta I A reda broj 1, odmah nakon petlje Feketić i saobraćaj je normalizovan na ovom putnom pravcu.

Nastavljaju se radovi na asfaltiranju dela državnog puta II A reda broj 170, deonica Rogačica-Bajina Bašta. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz postavljenu semaforsku signalizaciju.

Zbog radova na izgradnji bočnih naplatnih stanica na petljama Sirig i Zmajevo, od 16. juna do 1. septembra doći će do obustave saobraćaja, na državnom putu I A reda broj 1, na petljama Sirig i Zmajevo. Saobraćaj će za vreme trajanja radova biti preusmeren na petlje: Vrbas, Srbobran 2 i petlju Novi Sad.

Zbog radova na redovnom održavanju mostova preko Crnih Bara na auto-putu Beograd – Niš, koji se nalaze između Jagodine i Ćuprije, biće promenjen način odvijanja saobraćaja.

Radovi će se izvoditi u fazama. U prvoj fazi, predviđeni su radovi u smeru ka Beogradu zbog kojih će saobraćaj biti obustavljen u ovom smeru i preusmeren na suprotnu stranu auto-puta na smeru ka Nišu, kojim će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

Izvor: 021

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN