Terzić: Kokeza je gazda Partizana

 

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde izneo je nove optužbe na regularnost fudbalskog prvenstva. Terzić je optužio predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slavišu Kokezu da je pomogao Partizanu u šampionskoj trci.

Funkcioner crveno-belih rekao je da je njihovom timu bilo teško da osvoje titulu i izbore se sa novčanim problemima ako protiv sebe imaju dva ozbiljna protivnika – Partizan i Slavišu Kokezu. On je predsednika nacionalnog fudbalskog saveza nazvao neformalnim gazdom Partizan i pri tome rekao da je Kokeza umislio da je Fudbalski savez Srbije njegov ratni plen.

„Dešava nam se ono što se dešavalo Zvezdi i kad ja nisam bio u klubu, a kad je Tomislav Karadžić vodio savez. Slaviša Kokeza je umislio da su Savez, Crvena zvezda i Partizan njegov ratni plen. Postao je formalni predesednik FSS a neformalno je i predsednik Partizana. Želi da bude i predsednik Crvene zvezde, ali mu to ne dozvoljavamo. Čitava Srbija zna šta on čini i šta je činio u poslednjih šest meseci da Partizan postane šampion. Prethodne sezone smo imali sezonu za ponos, 32 boda prednosti u odnosu na Partizan. Ove sezone smo imali takođe sezonu za ponos, završili smo regularni deo sa 6 bodova prednosti. Imamo samo tri poraza ove sezone, i imamo situaciju da možda ne osvojimo titulu. Nije taj Partizan tako dobar, tako balansiran tim da gazi bez poraza 35 utakmica. To je Partizan koji liči na onaj iz ere Toleta Karadžića. Imali su prijateljske klubove i igrače u protivničkim klubovima, imali su i sudije i vetar u leđa predsednika FSS, a znate i za kladioničarske prelaze“, rekao je direktor Zvezde.

Terzić je na kraju izjavio i da je medijska hajka na Zvezdu po principu „držite lopova“ dala rezultate.

Podsetimo, Slaviša Kokeza je nekadašnji visoki funkcioner FK Crvena zvezda.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN