Stefanović: Nema kriminalne grupe koja može da ugrozi Srbiju

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović upozorio je da poslednjih godina zabrinjava delovanje regionalnih međunarodnih organizovanih kriminalnih grupa, koje se bave trgovinom narkoticima, i u čijoj organizaciji kao izvršioci ili organizatori učestvuju i naši državljani.

Nebojša Stefanović izjavio je da u Srbiji ne postoji ni jedna organizovana kriminalna grupa koja dramatično može da ugrozi bezbednost naše zemlje.

Stefanović, koji je studentima smera unutrašnjih poslova Pravnog fakulteta u Novom Sadu održao predavanje na temu „Stanje bezbednosti u Republici Srbiji i regionu“, istakao je da policija i tužilaštvo, bilo da je reč o finansijskom kriminalu ili kriminalnim grupama koje ugrožavaju bezbednost, preduzimaju mere kako bi njihovo delovanje eliminisali.

Ministar je upozorio da poslednjih godina zabrinjava delovanje regionalnih međunarodnih organizovanih kriminalnih grupa, koje se bave trgovinom narkoticima, i u čijoj organizaciji kao izvršioci ili organizatori učestvuju i naši državljani, saopštio je MUP.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN