Priznanje „Šešir profesora Koste Vujića“ kragujevačkim nastavnicima

Glasovima đaka, priznanje „Šešir profesora Koste Vujića“, koje se prvi put dodeljuje, zaslužilo je šest kragujevačkih nastavnika.

Učenici su izabrali sledbenike velikog profesora Koste Vujića i to su: Zorica Mihajlović iz Osnovne škole „Mirko Jovanović“, Bojana Tubić, nastavnik u školi Dragiša Luković Španac“, Marina Andrić iz škole „19 .Oktobar „, Jelena Jevtović iz škole „Sveti Sava „, Jasmina Popović, nastavnik u školi „Treći kragujevački bataljon “ i Goran Zuber iz škole „Prota Stevan Popović „.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja na ovogodišnjem  konkursu odobrilo je četiri projekta kragujevačkih udruženja, pa će,  između ostalog, biti ustanovljena nagrada „Šešir profesora Koste Vujića“  za najbolje nastavnike. Reč je o projektu kragujevačkog udruženja „Škola mira“ koji ima za cilj vaspitavanje učenika da pre svega,  prepoznaju prave životne vrednosti koje su krasile Kostu Vujića  i sami predlože nastavnike za koje misle da su najbolji i dostojni tog priznanja.

Projekat je podržan od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u okviru Programa od nacionalnog značaja za obrazovanje i vaspitanje,  a nagrade najboljim nastavnicima  biće uručene 25. aprila u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN