Misteriozna smrt poznatog advokata

Beživotno telo poznatog mitrovačkog advokata Branka Mitrića (57) pronađeno je u sredu ujutro u kanalu na periferiji Sremske Mitrovice. Smrt je nastupila pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, a zvanični izveštaj obdukcije nedostupan je javnosti.

Već nekoliko dana glavna tema među Mitrovčanima je misteriozna smrt Branka Mitrića, koji je 1991. godine stigao u Srbiju iz rodnog Splita, gde je završio Pravni fakultet i imao advokatsku kancelariju. Nakon dve godine boravka u Švedskoj trajno se nastanio u gradu na Savi, a svojom vedrinom i ljubaznošću osvojio simpatije Mitrovčana.
Šta se tačno izdešavalo te kobne noći između utorka i srede na putu u industrijskoj zoni u Sremskoj Mitrovici, između Fabrike „Kuper standard“ i motela na autoputu Beograd – Zagreb niko ne zna.

Mitrovačka policija izvršila je u sredu ujutro uviđaj na licu mesta, a telo je poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Istraga je u toku, a PU Sremska Mitrovica još uvek nije izdala zvanično saopštenje o ovom slučaju mada je, kako nezvanično saznajemo, izveštaj obukcije juče stigao.

Od rodbine i prijatelja preminulog dvokata, koji su imali uvid u obdukcioni izveštaj, „Blic“ saznaje da je smrt nastupila usled infarkta, ali je nepoznato šta ga je izazvalo i kako je telo dospelo u jarugu pokraj puta punu korova i žbunja.

Gradom kruže glasine da je Mitrića, koji nije bio vozač, navodno, prijatelj te noći automobilom odvezao do motela na sastanak privatne prirode, dok drugi pričaju da je posredi bila sačekuša.

Sahrana Branka Mitrića obaviće se danas u 13 sati na Novom groblju u Sremskoj Mitrovici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN