(UPD) Poginula Nišlijka u Leoniju bila na obuci u Rumuniji

Jedna devojka iz Niša je poginula a najmanje sedam osoba je povredjeno, medju kojima i dvoje iz Srbije kada je u rumunskom gradu Pitešti vozač slučajno uleteo kolima u prostor fabrike „Leoni“ gde su se nalazili radnici koji su bili na pauzi, preneo je danas portal Južne vesti.

Kako navode u „Leoniju“, nesreća se dogodila oko 9.30, a prema nepotvrdjenim informacijama vozač BMW-a je izgubio kontrolu, probio ogradu i uleteo u prostor gde su radnici bili na pauzi.

„Medju povredjenima je sedam ili osam ljudi. Tu su i tri naše radnice i jedna je nažalost preminula. Dve su povredjene, jedna teže, a jedna lakše“, rekli su u „Leoniju“ za Južne vesti.

Oni navode da je poginula I. I. (28) iz Niša, dok su povredjene A. R. (29) i B. G. (33).

Poslednjih godina zaposleni u „Leoniju“ u Prokuplju i Malošištu odlaze na obuku i privremeni rad u fabrike ove nemačke kompanije koje se nalaze u Rumuniji i Slovačkoj. Tamo borave najviše tri meseca.


Prethodna vest:

Jedna državljanka Srbije je poginula, a petoro državljana Srbije je povređeno u fabrici Leoni u rumunskom gradu Pitešti.

Kako prenose rumunski mediji, 22-godišnji muškarac je uleteo u grupu ljudi koja se nalazila na fabričkom posedu u selu Arges Baskov.

Pet osoba je povređeno i one su prebačene u bolnicu, a najmanje osam osoba je zatražilo pomoć na licu mesta, zbog napada panike.

Uzroci tragedije se ispituju, sumnja se da je mladić želeo da impresionira nekoga tako što će voziti automobil u krug, ali se sve završilo katastrofalno.

On ima policijski dosije, preneli su mediji.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN