AMSS: Saobraćaj umeren, na granicama bez zadržavanja

Vozače u Srbiji očekuju suvi kolovozi i dobra vidljivost, uz dobru prohodnost na glavnim putnim pravcima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na prelazu Batrovci su 240 minuta a na prelazu Sremska Rača 60 minuta.

Na obilaznici oko Beograda za danas su najavljeni radovi u smeru ka Nišu i za saobraćaj će se sukcesivno propuštati leva i desna kolovozna traka.

Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, u toku je obustava saobraćaja zbog radova na izradi rasponske konstrukcije između stubova. Radovi bi trebalo da budu završeni 5. aprila.

Zbog izgradnje autoputa, do 26. marta od 7.00 do 17.00, biće izmenjen režim saobraćaja na deonici Leskovac – Vranje u blizini mesta Predejane u dužini od jedan kilometar. Saobraćaj će se odvijati prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i semaforima.

Do 1. maja na deonici Klokočevac – Negotin izvodiće se radovi na sanaciji klizišta Zamna, u toku radova saobraćaj će se puštati naizmenično.

Na autoputu u zoni petlje Vrčin, u toku su radovi na spajanju postojećeg sa budućim autoputem u sklopu izgradnje čeone naplatne stanice. Radovi će trajati do 31. marta, a izvode se u desnoj saobraćajnoj traci u smeru ka Nišu, gde se radi na izgradnji podvožnjaka i drugih sastavnih delova.

Za vreme radova saobraćaj će biti preusmeren iz desne u levu traku preko novoizgrađenog službenog prolaza kroz nove terminale.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN