Đoković povređen, ne igra u Majamiju

 

Srpski teniser Novak Đoković propustiće turnir u Majamiju, na kojem je trebalo da brani titulu osvojenu prošle godine. Đoković je saopštio da neće nastupiti u najvećem gradu Floride zbog povrede lakta desne ruke.

„Povreda lakta koju vučem već mesecima se prošle nedelje pogoršala do te mere da me je doktor savetovao da napravim pauzu. Učiniću sve što je u mojoj moći da se što pre oporavim, ali na žalost, neću moći da se borim za odbranu titule u Majamiju. Ovo je veliki šok i razočaranje za mene“, navodi se u saopštenju drugog tenisera sveta.

Biće ovo prvi turnir u Majamiju bez Novaka posle jedanaest uzastopnih učešća tokom kojih je osvojio neverovatnih šest titula. Povreda lakta koju je zadobio prošle godine na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru sprečila je Novaka da učestvuje na turniru u Sinsinatiju, njegov nastup na US Openu bio je neizvestan do poslednjeg trenutka, a takođe je morao da se povuče sa „China Open“-a u Pekingu. Đoković se vratio u Evropu gde će nastaviti sa detaljnim ispitivanjima stepena ozbiljnosti povrede. Od brzine oporavka zavisiće i njegov povratak na teren.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN