OTVOREN ETIHAD CENTAR U BEOGRADU

Etihad grupa otvorila je Centar za objedinjene usluge u Beogradu, koji će pružati usluge kontakt centra I programa lojalnosti. Centar su svečano otvorili premijer Aleksandar Vučić I generalni direktor Etihad grupe Džejms Hogan. Oni su najavili da će Etihad Centar u narednom periodu zaposliti 700 radnika.

Povodom svečanog otvaranja Centra za objedinjene usluge Etihada, Vučić je rekao da je za koncesiju za aerodrom “Nikola Tesla“ u Beogradu, zainteresovano 27 kompanija.

Vučić je rekao da ne može da navede imena firmi, jer je ogroman interes, navodeći da je četiri iz Francuske, četiri iz Kine, Rusije, nemačke i Rusije, da se radi o najmoćnijim kompanijama. „Ogroman interes vlada za aerodromom. Naš aerodrom je mnogo jači, moćniji i veći od drugih z regionu, a to mnogo govori o našoj zemlji“, konstatovao je on ukazujući da se ranije za zagrebački aerodrom javilo svega 10 ponuđača…

Etihad centar će zaposliti do 2020.godine do 700 radnika. Zaposleni će u početku pružati usluge rezervacija I izdavanja karata, u koje spadaju prodaja, promena plana putovanja I obrada zahteva za posebnim uslugama, rekao je Džejms Hogan.

Centar će obavljati brojne zajedničke funkcije aviokompanija članica grupacije Etihad ervejz sistem – usluge kontakt centra i programa lojalnosti u Evropi za aviokompanije Etihad ervejz, Er Srbija, Er Sejšels i Etihad Ridzenel, a u dogledno vreme će obuhvatiti i aviokompanije Alitalija i Erberlin. rekao je Džejms Hogan.

Vučić je kazao i da je pored ostalog zahvaljući Etihadu povećan broj turista u Srbiji i Beogradu. “Srbija može da se pohvali da ima pristojnu avio kompaniju i da je za tri i po godine udvostručen broj putnika na beogradskom aerodromu, a da je za 2,6 puta povećan broj putnika nacionalnog avio prevoznika. “

Centar, koji se nalazi u okviru poslovnog parka Airport city na Novom Beogradu, omogući će aviokompanijama da ostvare prednost na kompleksnom i konkurentnom globalnom tržištu, navode u Etihadu.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN