Saradnja Beograda i Banjaluke

Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, najavio je intenzivniju saradnju Beograda I Banjaluke I istakao da je poseta delegacije iz ovog grada odlična prilika za obnavljanje odnosa. Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, najavio je da će već u januaru doći kadrovi u Beograd kako bi usvojili dobru praksu iz oblasti urbanizma, privrede I administarcije.

Tokom razgovora beogradske I banjalučke delegacije dogovoreno je da već sledeće godine usledi poseta cele Delegacije Beograda Banjaluci, a u narednom periodu će se raditi intenzivnije na podsticanju kulturnih I sporstkih događaja, kao I na razvoju privrede, rekao je gradonačelnik Beograda, Siniša Mali.

Gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić, najavio je da će već početkom godine doći kadrovi u Beograd upravo iz ovog grada kako bi proširili svoja znanja kada su u pitanju javno-privatna pratnerstva, brža procedura izdavanja građevinskih dozvola, kao I urbanističko planiranje.

Mali je istakao da je Beograd na raspolaganju Banjaluci I Republici Srpskoj, I dodao da da ćemo pokazati da neke stvari možemo drugačije da uradimo I zajedno da promenimo, a ovu posetu on je ocenio kao pravi početak novih odnosa Beograda I Banjaluke.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN