Niš ima dovoljno javnih toaleta, potrebna samo rekonstrukcija postojećih?

Problem javnih toaleta u Nišu godinama primećuju svi, ali se, čini se, slabo reagovalo. Nekoliko postojećih je renovirano, poput onog u Tvrđavi, ali je njihov broj i dalje nedovoljan u odnosu na broj stanovnika u Nišu, ali i sve veći priliv turista. Dok u Gradskom veću smatraju da je broj toaleta u Nišu dovoljan i da samo treba postojeće dovesti u red, Gradska opština Medijana popravlja jedan sama – u Parku svetog Save.

wcGradska opština Medijana u Nišu rešava probem javnog toaleta u Parku svetog Save. Nije ključ zapustiti javne toalete zato sto ih vandali stalno lome, porucuje prvi covek ove niske opstine Milan Krstić.

Da su javni toaleti u Nisu problem na kome se mora sto pre raditi, slazu se i u Gradskom vecu.

Sem što želi da čistu opštinu, menadžment Medijane je u proteklom periodu popravio i uredio prostor oko, kao i samu fontanu Puž u parku Cair, a isto je uradjeno i sa fontanom u Parku svetog Save koja dugo nije radila. Milan Krstić obećava da će inicirati da se i Ulica Koste Stamenkovića pretvori u pešačku zonu, sve do Trga republike. Važmo je, kaže, da gosti i turisti imaju osećaj da su Nišlije građani Evrope.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN