Izmene Plana generalne regulacije

gradsko veceGradsko veće u Nišu usvojilo je izmene i dopune plana generalne regulacije za područje Niške banje i GO Palilula. U narednom periodu radiće se na širenju namena već postojećih radnih zona kako bi više odgovarale investitorima, istakao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović. To  znači da će se već postojeće radne zone pretvoriti u višenamenske.

JKP Naisus više neće izvoditi radove na rekonstrukciji stare i izgradnji nove vodovodne i kanalizacione mreže u Nišu, odlučeno je na gradskom veću. Razlozi su, kako je napomenuo gradonačelnik Niša kašnjenje u izvođenju radova i visoke cene koje je JKP Naisus predvidelo za ovu namenu.

Na gradskom veću odlučeno je i da se kompaniji Džonson elektrik produži rok za zaposlenje još oko 200 radnika. Naime, ova firma je, po ugovoru koji je sklopila sa gradom, do septembra trebalo da zaposli 1000 radnika. Zbog, kako su naveli, novina u tehnologiji, Džonson elektrik je zaposlio 780 radnika, a za ostale je tražio produžetak od sedam meseci, što je gradsko veće grada Niša prihvatilo.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN