Selektor o Marjanovićevom slučaju

 

Nakon što je prethodno otkazao nastup na kvalifikacionom turniru, a onda se ponudio selektoru za učešće na Olimpijski igrama, Boban Marjanović i definitivno neće biti deo srpske reprezentacije ovog leta.

Sasa DjordjevicSelektor naših košarkaša Aleksandar Đorđević oglasio se saopštenjem na sajtu Košarkaškog saveza Srbije, u kojem detaljno objašnjava razloge za ovakvu odluku. Đorđević je naveo da mu je Marjanović veče pred okupljanje reprezentacije uoči kvalifikacionog turnira za Olimpijadu telefonom javio da se plaši povrede koja bi ga sprečila u potpisivanju novog NBA ugovora i da zbog toga neće igrati za Srbiju. Selektor Srbije je naglasio da su reprezentaciji potrebni neustrašivi košarkaši i da bi bojazan od povrede na terenu mogla da omete igrača u nastojanju da pruži svoj maksimum.

Đorđević nije propustio priliku da se priseti i ranijih otkazivanja Marjanovića reprezentativnom timu ocenivši da su bila prilično čudna. Marjanoviću je poručio da se nada da će prihvatiti poziv za reprezentaciju 2017. godine.

Marjanovic

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

code

TV K::CN