U toku naredne nedelje vedro, ali i dalje hladno

U Srbiji u nedelju jutro vedro i sveže, ponegde sa maglom i niskim oblacima. Tokom dana biće umereno oblačno i prohladno za ovo doba godine. Posle podne na jugu i juapdu ponegde se očekuje slaba kiša ili pljusak sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije pojačan. Minimalna temperatura od 10 do 16°C, maksimalna dnevna od 20 do 25°C.

U Beogradu u nedelju umereno oblačno i prohladno za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna dnevna 22°C.

U ponedeljak nakon vedrog i hladnog jutra, ponegde i sa maglom, tokom dana pretežno sunčano i dalje prohladno za ovo doba godine. Posle podne u južnim i centralnim predelima ponegde se očekuju pljuskovi sa grmljavinom. U utorak i sredu sunčano i toplije, maksimalna temperatura od 25 do 31°C. U utorak posle podne na jugu i zapadu, a u sredu posle podne i uveče i u ostalim predelima, a naročito na severu Srbije očekuje se oblačnost sa pljuskovima i grmljavinom. U četvrtak pretežno sunčano i toplo, posle podne i uveče ponegde sa pljuskovima i grmljavinom, uglavnom na jugu i zapadu Srbije.

U ponedeljak nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano, ali i dalje sa temperaturama ispod proseka za ovo doba godine. U utorak i sredu sunčano i toplije. U sredu krajem dana i tokom večeri očekuje se oblačnost sa pljuskovima i grmljavinom. U četvrtak suvo i toplo.