Srpski fudbaleri otputovali u Rusiju

___

Fudbalska reprezentacija Srbije svečano je danas ispraćena sa aerodroma „Nikola Tesla“ na Svetsko prvenstvo, uz poruku da igrači na pravi način predstave zemlju u Rusiji.

Ekipa Mladena Krstajića u odličnom raspoloženju krenula je na put u Rusiju, dodatno pojačanim zbog ambijenta i ispraćaja uz podršku velikog broja navijača. Ovo je potvrdio i kapiten Aleksandar Kolarov, koji je rekao da je naš nacionalni tim motovisan da napravi odličan rezultat u Rusiji:

“Hvala na toplom ispraćaju koji pokazuje koliko Srbija voli fudbal i veruje u nas. Svesni smo gde idemo i koga predstavljamo, ovo je vetar u ledja da predstavljamo Srbiju na pravi način”, rekao je Kolarov.

foto: Fudbalski savez Srbije

Očekuje se da će na Svetskom prvenstvu jedan od najvažnijih igrača reprezentacije Srbije biti Dušan Tadić. Ovaj srpski fudbaler veruje u plasman u takozvanu nokaut fazu takmičenja.

“Očekujemo da prođemo grupu, težimo ka novim ciljevima. Prvi je bio da se plasiramo, to smo ostvarili i sledeći cilj je da probamo da prodjemo grupu. Biće veoma teško, ali se nadamo da ćemo uspeti. Videćemo koji je krajnji domet, nepredvidivo je. Sve je moguće ako prođemo grupu”, kaže Tadić.

foto: Fonet

Luka Milivojević je podsetio na veliku odgovornost koju naši fudbaleri imaju prema navijačima Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije ispraćena je sa aerodroma “Nikola Tesla” uz zvuke pesme “Pukni zoro”, a pred put su im poručili i da su spremni vodetni topovi za povratak iz Rusije, odnosno da će aerodrom spremno dočekati veliki uspeh. Ostaje samo da naši fudbaleri igrom i zasluže takav gest.

TV K::CN