Manje cene grejanja u Nišu

Direkotor niške Toplane Predrag Milačić izjavio je danas da će grejanje u Nišu nadalje biti među najjeftinijima u Srbiji. U poslednjoj grejnoj sezoni u Nišu su kaže, stvoreni uslovi za smanjenje cene grejanja za oko 6 odsto, a u početak nove sezone niška Toplana ući će bez dugova.

 

Ostvareni rezultati iz protekle grejne sezone doveli su do mogućnosti za dodatno pojeftinjenje cene fiksnog dela grejanja u Nišu za narednu sezonu, dok će cena varijabilnog dela zavisiti od kretanja cena energenata na svetskom tržištu, kažu iz niške Toplane. Dodaju i da su otvorili vrata svojim korisnicima i organizovali prijeme građana svakog petka, što je dovelo do bržeg reagovanja i ispravljanja problema.

 

 

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović izrazio je svoje zadovoljstvo zbog napretka rada Toplane i tom prilikom rekao da se gubici smanjuju, a poverenje građana u ovaj značajni komunalni sistem se vraća.

 

 

Kako kažu iz Toplane pripreme za novu sezonu su već počele i u narednom periodu će se još više truditi da poboljšaju kvalitet isporuke toplotne energije.