Bez izjava na tužnom dočeku

foto: Fudbalski savez Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbija doputovala je kasno u četvrtak na aerodrom Nikola Tesla. Odmah po sletanju našu ekspediciju je sačekala veoma tužna vest o smrti sportskog direktora Saveza Gorana Bunjevčevića. Ta vest je dotukla i onako neraspoložene selektora Mladena Krstajića i potpredsednike Nenada Bjekovića i Save Miloševića, koji su sa suzama u očima krenuli svojim kućama. Milošević je zamolio okupljene novinare za razumevanje što se tiče izjava vezaniih za Mundijal i rekao da će tokom narednih dana biti na raspolaganju.

Neraspoloženi za izjave bili su i naši fudbaleri. Oni su pod izgovorom da su posle poraza od Brazila u miks zoni stadiona u Moskvi pričali za sve medije, uspeli da izbegnu pitanja o neuspehu koji su doživeli na Mundijalu.

Zanimljivo je da su svi igrači otišli svako na svoju stranu, iako ih je na izlasku sa aerodroma čekao autobus FSS. Ovaj detalj, bar na neki način govori o narušenoj atmosferi u reprezentaciji, koja po svemu sudeći neće nikada više igrati u ovom sastavu.