Milojević potpisao novi ugovor

Još dve godine u Zvezdi / foto: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević je i zvanično produžio ugovor sa Crvenom zvezdom. Trener crveno-belih je ove sezone sa svojim fudbalerima beležio dobre rezultate u domaćem prvenstvu i Ligi Evrope, pa je postajala bojazan navijača da bi on mogao preći u neki od bugarskih ili grčkih ekipa koje su pokazale interesovanje, što je sprečeno novim ugovorom.

Milojević je potpisao na još dve godine sa Zvezdom, a nakon što je saradnja i formalno produžena, trener novog prvaka Srbije rekao je za klupsku televiziju da njegova želja za nastavkom rada u crveno-belima nikada nije bila upitna.

“Rekao sam da ćemo se lako dogovoriti, tako je i bilo. Nisam imao sumnju da ću ostati. Poklopili su nam se planovi za narednu sezonu, i želim da nastavim da radim u Crvenoj zvezdi, da sarađujem sa ovim divnim ljudima. Ispričali smo lepu priču ove sezone, u subotu ćemo staviti tačku, a onda slede nova iskušenja. Kao i uvek, mogu samo da kažem je da ćemo dati sve od sebe, na to nas obavezuje istorija kluba”, rekao je Milojević.

U Crvenoj zvezdi saopštavaju da je želja svih u klubu da se i u narednoj sezoni ponove dobri rezultati, ali i ako je to moguće nadmaše, jer su i očekivanja navijača ove godine porasla.

 

TV K::CN