Treslo se Banovo brdo, rodio se miš

Fudbalski klub Čukarički podigao je veliku buru posle nedavnog poraza od Radničkog na svom terenu rezultatom 3:2. Klub sa Banovog brda je nezadovoljan suđenjem na tom meču ozbiljno pretio da će istupiti iz lige ili sezonu nastaviti sa omladincima.

Međutim, od toga neće biti ništa. Klub se obratio saopštenjem koje je potpisao vlasnik kluba Dragan Obradović.

Posle razgovora sa 30 profesionalnih igrača i više od 300 iz omladinskog pogona, 100 sportskih radnika, doneli smo odluku o nastavku učešća u takmičenju Kupa i Superligi. Kao odgovorni ljudi prema pojedincima i porodicama onih koji žive za fudbal i od fudbala na pošten način, do daljnjeg ćemo nastaviti učešće u onome što predstavlja elitni fudbal u Srbiji. Kao što nismo ni do sada, razloge za kažnjavanja komentarisanjem Fudbalskog saveza Srbie nećemo dati i dalje, niti ćemo bilo šta što ima veze sa radom i odnosom FSS komentarisati do kraja prvenstva. Našim rivalima u borbi za mesto tza Evropu želimo puno uspeha, sreće i časti, jer nekada baš čast bude ono što nedostaje da bi se ostvarili veliki rezultati, stoji u saopštenju.

Podsetimo Čukarički i Radnički vode direktnu borbu za treće mesto na tabeli koje obezbeđuje igranje u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

TV K::CN