Kreće borba za dugo čekanu titulu (video)

foto: ŽRK Naisa

Rukometašice Naise ulaze u završnu borbu na putu ka osvajanju šampionske titule, prve posle tačno deset godina. Niški tim je u regularnom delu sezone ispunio zacrtani cilj, osvojio prvi mesto u osnovnom delu prvenstva i time stekao prednost domaćeg terena u mečevima polufinala. U tim duelima izabranice Svetislava Jovanovića odmeriće snage sa veoma neugodnom ekipom Bekamenta.

Naisa je uspešno položila oba ovosezonska ispita u mečevima sa timom iz Bukovičke banje, međutim njen rival se znatno pojačao pred sam početak polufinalne serije.

Takva situacija poziva na mnogo veći opraz, ali i daje motivaciju da njegov tim odigra još bolje sa Bekamentom, naglašava strateg Jovanović.

Jedne od najzaslužnijih za odličnu sezonu ekipe Naise, Sanja Simić i Andijana Tatar, ističu da njihovoj ekipi neće biti lako u novim okršajima sa Bekamentom, ali dodaju da imaju dovoljno snage i volje za plasman u finale.

 

Polifinala serija, koja se igra na dve pobede, kreće iz Niša utakmicom koja startuje u sredu od 18.30 , a iz kluba su apelovali na navijače da u što većem broju ispune “Čair”. U drugom okršaju za ulazak u finale sastaju se Jagodina i Medicinar.

 

 

TV K::CN