Đukić očekuje borbu za trofej u Kupu Srbije (video)

foto: FK Partizan

U sredu se igraju prve utakmice polufinala Kupa Srbije, a trener Partizana Miroslav Đukić podsetio je da njegova ekipa želi trofej ove sezone i da zato nemaju vremena da se bave porazom u večitom derbiju, već je potrebno fokusirati se na predstojeću utakmicu sa Čukaričkim.

Đukić ne krije da su njegovi fudbaleri psihološki pali posle poraza u derbiju, ali i podseća da ih sada očekuje još jedna teška utakmica. Iako je Partizan nedavno pobedio Čukarički sa 2:0, trener crno-belih očekuje veliku borbu na terenu. Pravila takmičenja nalažu da se igraju dve utakmice, što je po Đukiću dobro rešenje.

„Nedavno smo ih dobili 2:0, ali nije bilo lako. Dali smo golove na početku, pa je posle bilo lakše. Ipak, mi smo Partizan, favoriti smo na papiru, pa je možda i bolje što se igraju dve utakmice jer se tako smanjuje rizik da ekipa koja je na papiru slabija prođe, ali papir je jedno, a teren drugo“, rekao je Miroslav Đukić.

Prva polufinalna utakmica Kupa Srbije između Čukaričkog i Partizana igra se u sredu od 18.30 sati na Banovom Brdu. Nešto ranije istog dana, tačnije od 16 sati, sastaju se Mačva i Mladost.

 

TV K::CN