Partizan gostuje Javoru, trener Đukić iznenadio komentarom (video)

Partizan u četvrtfinalu Kupa Srbije gostuje Javoru, a trener crno-belih Miroslav Đukić uoči ovog susreta još uvek ne zna sa kojom ekipom će izaći na teren.

Ono što je sigurno je da strateg Partizana ne računa na Zorana Tošića, Bojana Ostojića i Milana Mitrovića. Sejduba Suma je krenuo sa laganijim treninzima i postoji mogućnost da će biti spreman. Utakmica sa Javorom od velikog je značaja za ekipu, zaključio je Đukić:

“Veoma bitna utakmica za nas. Želimo trofej, jer Partizan živi od trofeja. Igramo protiv Javora koji može da nam zada mnogo poteškoća, ali mi želimo da potvrdimo dobru seriju, da smo na dobrom putu za oporavak, da samo bolji iz utakmice u utakmicu.”

foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Na pitanje novinara o tome da li mu pristaju reči “đukački i dripački” koje je koristio u medijima tokom priče o njegovoj otkupnoj klauzuli u Partizanu, Miroslav Đukić je imao zanimljiv komentar:

“Kada pričate kao gospodin, ‘španski gospodin’ očekujete i da se prema vama obraćaju kao gospodinu, ali nekada morate da se spustite na taj drugi nivo, da postnete srpski dripac da bi vas razumeli. Pošto vidim da su me svi lepo razumeli, to je onda to”, rekao je trener crno-belih.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Javora i Partizana igra se u sredu od 13 sati u Ivanjici.

 

TV K::CN