Otvoren 19. Sajam turizma u Nišu

Svi oni koji žele da kupe aranžman sa popustom i upoznaju najatraktivnije destinacije Srbije mogu to učiniti na Međunarodnom sajmu turizma koji je otvoren u niškoj hali “Čair” i trajaće do 31.marta . Ovo je 19. Sajam turizma, na kojem po rečima organizatora učestvuje rekordan broj izlagača – vise od 130.

Tokom tri dana sajma posetioci će imati prilike da razgledaju bogatu turističku ponudu učesnika Sajma i kupe aranžmane sa popustom. Na Sajmu učestvuju sve destinacije iz Srbije, jer tek kada upoznamo Srbiju možemo da krenemo dalje ka drugim destinacijama, kažu iz Turističke organizacije Niš.

Prvi put ove godine na sajmu učestvuje i Turistička organizacija Kuršumlije. Kako kažu iz ove organizacije imaju bogatu kulturno istorijsku baštinu, a najveće interesovanje vlada za Lukovsku i Prolom banju, kao i za prirodni fenomen Đavolju Varoš.

Nakon svečanog otvaranja sajma, gradonačelnik Niša Darko Bulatović obišao je sve štandove i pozdravio izlagače. Ističući važnost prepoznavanja turističkih potencijala Srbije gradonačelnik Niša nagovestio je planiranje značajnih ulaganja u razvoj turizma.

19. Međunarodni sajam turizma trajaće do 31. marta. Za posetioce je organanizovan i specijlni program na bini tokom tri dana sajma, a ulaz je besplatan.