Marko Janković očekuje pobedu Partizana u Ligi Evrope

foto: Fonet

Partizanova fudbalska ekipa učiniće sve da napravi korak više u Ligi Evrope i eliminiše češku Viktoriju, izjavio je igrač crno-belih Marko Janković. On je tokom intervjua za klupski sajt ocenio da u timu nema euforije, iako svi znaju koliki je značaj predstojeće utakmice.

Janković smatra da je tim dobro radio tokom zimskih priprema i da u meč sa ekipom Viktorije, kako je rekao, ulaze hladne glave i vrelog srca. Smatra da Partizan ne treba da se zadovolji samo plasmanom u prolećni deo evropskog takmičenja i da je potrebno da se napravi novi uspeh. Janković je priznao da njihov protivnik nije zvučno ime, ali je naglasio i da je reč o izuzetno kvalitetnoj ekipi.

„Napravili smo veliki uspeh, ali u Partizanu se uvek traži više. Čak i kada ostvarite nešto što niko nije očekivao mora se onda ići i preko te granice, još više, na veći nivo. Svi očekuju od nas da prođemo Plzenj koji nije zvučno ime, ali je izuzetno dobra ekipa“, rekao je Janković za sajt Partizana.

foto: FK Partizan

Prva utakmica između Partizana i Viktorije u šesnaestini finala Lige Evrope igra se u četvrtak od 21.05h u Beogradu. Revanš je sedam dana kasnije u Češkoj.

TV K::CN