Kup Koraća: Zvezda u Nišu ima samo jednu želju

Crvena zvezda sa velikim motivom dolazi u Niš, gde želi da odbrani titulu u Kupu Radivoja Koraća, rekao je trener crveno-belih Dušan Alimpijević.

Strateg Zvezde rekao je za klupski sajt da je njegov tim pred početak takmičenja u nacionalnom kupu u dobroj formi, posle devet pobeda u Evroligi i sjajnih nastupa u ABA, gde su crveno-beli na prvoj poziciji tabele. Alimpijević smatra da je ekipa u određenoj prednosti u odnosu na rivale, jer bi u slučaju plasmana u finale odigrali tri utakmice za četiri dana, što je ritam mečeva koji je ove sezone postao uobičajen za njegove košarkaše. On je podsetio i da crveno-beli imaju puno igrača koji žele da osvoje svoj prvi trofej, pa im je to dodatni motiv. Naročito je sa zadovoljstvom zaključio da Zvezda stalno pokazuje napredak u igri, ali i da je rotiranje u ekipi omogućilo da se sačuva svežina pred nastup u Kupu.

Polufinalna utakmica Kupa Radivoja Koraća u kojoj se sastaju Crvena zvezda i Borac igra se u čevrtak od 19.30 sati u hali Čair. Pobednik ovog meča igraće sa boljim iz duela FMP-Metalac.

 

TV K::CN