Đukić pred Ligu Evrope: Partizan bez straha dočekuje Viktoriju (video)

foto: FK Partizan

Uoči utakmice sa Vitktorijom, trener Partizana Miroslav Đukić kaže da je svestan važnosti ovog susreta, ali i naglašava da njegova ekipa bez straha čeka protivnika.

Crno-beli su dobro upoznati sa igrom i kvalitetom tima iz Češke, zato je Partizan i nastojao da tokom priprema ima kontrolne utakmice sa sličnim protivnicima, otkriva strateg crno-belih.

“Znamo kako igra protivnik, imamo dovoljno infomacija, čak smo i protivnike na pripremama birali da budu slični njima, tako da znamo i intenzitet koji će biti, pripremljeni smo na sve. Verujem u nas, imamo zaista odličnu ekipu, imamo zdravu, mirnu atmosferu i iz te mirnoće idemo da tražimo prolaz”, rekao je šef stručnog štaba Partizana.

Partizan nije imao sreće sa povredama. Iako Saša Zdjelar neće biti spreman za utakmicu sa Viktorijom, u ekipi očekuju Ognjena Ožegovića.

“Imali smo problema sa Pantićem, Ožegovićem, sada i Zdjelar. Svi koji budu igrali su provereni igrači i siguran sam da će dati maksimum. Verujem u ekipu i ne sumnjam da će dati sve od sebe. Očekujem da odigramo vrhunsku utakmicu, da pokažemo pobednički Partizan, ekipu koja zna šta hoće”, navodi Đukić.

foto: FK Partizan

U ime fudbalera govorio je Milan Mitrović, koji je potvrdio da igrači znaju koliko je važna predstojeća utakmica.

“Apsolutno smo svesni važnosti utakmice, kako za nas igrače tako i za klub i navijače. Veoma je bitno da prvu takmičarsku utakmicu u novoj godini krenemo sa dobrim, pozitivnim rezultatu i nadam se da ćemo uz naše navijače to i ostvariti… Ovo mi je najvažnija utakmica u karijeri do sada. Odigrao sam dosta utakmica ali ne sa tolikom važnošću”, izjavio je Mitrović.

Utakmica Partizana i Viktorije igra se u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj.

 

TV K::CN