Nova ubedljiva pobeda Naise

foto: KCN

Rukometašice niške Naise nastavile su sa dobrim igrama u novoj sezoni prvenstva Srbije. Naisa je u drugom kolu debitovala i pred domaćom publikom, a u meču u hali Čair pobeđen je tim Bekamenta.

Niške rukometašice slavile su sa ubedjivih 28:19. Tokom prvog poluvremena vodila se velika borba dva tima. Gosti su imali veliki pad u drugom poluvremenu, o čemu govori i podatak da su rukometašice Bekamenta tokom ove deonice meča uspele da postignu samo četiri gola.

„Ja u ovom trenutku ne znam i verovatno neću ni sutra znati šta se desilo. Naša ekipa je u drugom poluvremenu odigrala katastrofalno, imamo dva dana da se konsolidujemo i probamo da popravimo igru“, rekao je Zvonko Paunović, trener Bekamenta.

foto: KCN

Trener Naise Svetislav Jovanović zadovoljan je borbenošću svog tima, koji je iskusnijeg protivnika dobio pre svega čvrstom igrom u odbrani i dobrim kontranapadima.

„Izuzetno psihički teška utakmica. Pribojavali smo se ekipe Bekamenta. Njihov tim je zaista iskusniji od Naise, ali smo uspeli da ispunimo planirano pre meča“, naveo je Svetislav Jovanović, trener Naise.

Narednu utakmicu u prvenstvu Naisa igra sa Juniorom u nedelju.

TV K::CN