Ubio se pevač grupe „Linkin park“

Čester Benington, pevač Linkin Parka ubio se u svojoj kući u Palos Verdesu u Kaliforniji.

Sajt TMZ piše da je smrt nastupila vešanjem i da je policija njegovo telo našla u devet ujutro po lokalnom vremenu.

Imao je šestoro dece iz dva braka. U braku sa manekenkom Talindom En Bentli bio je 12 godina.

Benington se godinama borio s zavisnošću od droge i alkohola u različitim periodima svog života. U jednom intervjuu je priznao da je razmatrao samoubistvo, jer se teško nosio s traumama koje je poneo iz detinjstva kada ga je zlostavljao stariji muškarac.

Čester je bio blizak sa Krisom Kornelom, koji bi danas slavio 53. rođendan. On je takođe počinio samoubistvo vešanjem u maju ove godine. Benington mu je tada uputio otvoreno pismo:

„Prošle noći sanjao sam Bitlse. Probudio sam se s ‘Rocky Raccoon’ u glavi, a žena me je zabrinuto posmatrala. Rekla mi je da je moj prijatelj umro. Misao na tebe mi je preplavila um i zaplakao sam. Još plačem, od tuge, ali i od zahvalnosti što sam podelio neke posebne trenutke s tobom i tvojom divnom porodicom. Inspirsasao si me na mnogo načina kojih nisi bio ni svestan. Tvoj talenat je bio čist i bez konkurencije. Tvoj glas bio je uživanje i bol, besd i oproštaj, ljubav i patnja – sve u jednom. Pretpostavljam da je to ono što smo svi mi. Pomogao si mi da to shvatim. Upravo sam gledao video u kom pevaš ‘A Day In The Life’ od Bitlsa i setio sam se svog sna. Želim da mislim da si se oprostio na svoj način. Ne mogu da zamislim svet bez tebe u njemu. Molim se da nađeš mir u sledećem životu- Šaljem ljubav tvojoj ženi i deci, prijateljima i porodici. Hvala ti što si mi dozvolio da budem deo tvog života“.

 

TV K::CN