U Radničkom najavljuju borbenu igru protiv Zvezde

 

U poslednjem kolu Superlige niški Radnički gostuje Crvenoj zvezdi, a u timu sa Čaira kažu da ne razmišljaju previše o različitim medijskim navodima kako se može desiti da neka od ekipa koja izbori evropsko takmičenje ovog leta neće imati uslove za dobijanje licence, što bi možda omogućilo Radničkom ovakav nastup.

Trener Milan Rastavac smatra da je za kraj sezone njegovom timu ostao možda najteži, ali i najslađi zadatak, a to je gostovanje ekipi koja brani titulu prvaka. Rastavac je istakao da se nada dobrom sportskom ambijentu na utakmici i da je njegova najveća želja da se Radnički pokaže u najboljem svetlu.

„O Crvenoj zvezdi ne treba puno pričati, znamo njihove kvalitete, svesni smo i veličine tog kluba. –Promenom trenera izmenili su i dosta stvari, ali s obzirom na to da je malo vremena prošlo od dolaska Boška Đurovskog, nije to nešto čime bi mogli baš da nas iznenade. Kažem, mi nastojimo da gledamo samo sebe, povoljna okolnost je što ćemo najverovatnije biti kompletni, a pred nama je duel koji svakako predstavlja i iskušenje i izazov za nas“, rekao je trener Rastavac.

Šef struke Radničkog napomenuo je da su fudbaleri fokusirani samo na to da igraju najbolje što mogu i da sezonu završe sa što boljim plasmanom i da je činjenica da se igra sa Zvezdom dovoljna da se pokaže maksimum želje i spremnosti. Rastavac je priznao da ne može biti zadovoljan nastupom protiv Partizana u prošlom kolu. On je ocenio da se način igre Crvene zvezde razlikuje, pa će doći do promena i u igri u predstojećem duelu.

Utakmica Crvena zvezda – Radnički igra se u nedelju od 18.30 sati u Beogradu.

TV K::CN