Počela nova akcija „Bebi parking mesto“

“Parking servis” je pokrenuo novu akciju “Bebi parking mesto”, postavljanjem tabli ispred tri beogradska porodilišta. Akcija će trajati godinu dana, nakon čega će od sakupljenog prihoda, sa ukupno devet parking mesta, biti kupljena neophodna medicinska oprema za ova porodilišta.
U okviru akcije “Bebi parking mesto” obeležena su po tri parking mesta ispred GAK “Narodni front”, Instituta za ginekologiju I akušerstvo I KBC “Zvazdara”, koja se nalaze na pdoručju zonskog sistema parkiranja.
“Bebi” parking mesta obeležena su tablom obaveštenja na saobraćajnom znaku, kao I simboličnom slikom u okviru horizontalne signalizacije, a za njih važi režim parkiranja zone u kojoj se konkretno parking mesto nalazi.
Donacija medicinske opreme biće uručena porodilištima za godinu dana u vrednosti ukupnog prihoda prikupjenog od naplate parkiranja na ovim posebno obeleženim parking mestima.
“Parking servis” će kao društveno odgovorno preduzeće nastaviti da se bavi ovakvim akcijama, najavio je direktor “Parking servisa”, Andrija Čupković.
“Parking servis” već drugu godinu za redom sprovodi akciju “Đačko parking mesto” u okviru koje se prihod prikupljen sa 26 đačkih parking mesta korisiti za kupovinu nastavnih sredstava I donira školama jednom godišnje, početkom nove školske godine.