Okupljanje reprezentacije pred meč sa Gruzijom

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi pred polazak u Tbilisi, gde našu nacionalnu selekciju očekuje utakmica sa Gruzijom, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Selektor Muslin kao jedini cilj u predstojećem susretu označio je pobedu Srbije.

„Utakmica u Gruziji nije najvažnija u ovim kvalifikacijama, ali za mene jeste jer je prva naredna za našu reprezentaciju. Idemo u Tbilisi po tri boda, ali svesni smo da neće biti lako da ih osvojimo. Svaki bod je veoma važan i mi ne pravimo razliku protiv koga su bodovi osvojeni. Mi smo i u Velsu išli na pobedu, ali smo na kraju osvojili bod“, rekao je selektor na okupljanju reprezentativaca.

Muslin je ipak naglasio da je Gruzija do sada pokazala da je vrlo nepredvidiv tim i da kod naših fudbalera ne sme biti opuštanja:

„Mogu da igraju veoma dobro, čak i protiv najboljih selekcija Evrope, ali i da podbace protiv neke slabije reprezentacije. Dobro poznajem njihov mentalitet, radio sam sa dosta gruzijskih reprezentativaca u Rusiji i oni za mene nisu tajna.“

Utakmica Gruzija – Srbija igraće se u petak od 18 časova u Tbilisiju.

TV K::CN