Vučićeve ponude Nikoliću

Aktuelni predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, ne odustaje od kandidature za drugi predsednički mandat. Iako mu je izmakla čak i podrška Rusije na koju je računao, odlučan je da uđe u izbornu bitku ukoliko ne postigne dogovor sa Aleksandrom Vučićem. Nikolić smatra da je upravo on najbolji kandidat za predsednika države , a da je Vučić idealan za mesto premijera.

Nakon nedavno održane sednice Glavnog odbora, dileme više nema. Aleksandar Vučić jednoglasno je izabran za predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke. S obzirom da je isto mesto želeo i Tomislav Nikolić, iz SNS-a je potvrđeno da je Nikolić dobio fer ponude.  Prema nezvaničnim saznanjima, ove ponude i dalje stoje na stolu aktuelnog predsednika i da preko i više od toga, Aleksandar  Vučić neće ići. S druge strane, Tomislav Nikolić ističe da neće trpeti poniženja , ali i da će učiniti  šta god treba da Srbiji bude dobro.

Jutro posle odluke Glavnog odbora SNS da za predsednika Srbije kandiduje Aleksandra Vučića, internet je „zapalio“ spot kojim je SNS jasno otpočeo kampanju! „Ako predsednik i premijer vode državu u različitim pravcima, nećemo moći da zadržimo stabilan kurs kakav sada imamo“, poručuje premijer Vučić  u najnovijem spotu za predstojeću kampanju.

Jedan komentar
TV K::CN