Besplatne radionice „Znanjem do cilja“

Savet za zapošljavanje grada Beograda organizovao je besplatne radionice iz oblasti pokretanja sopstvenog biznisa „Znanjem do cilja“.  U okviru radionica zainteresovani sugrađani mogu da se edukuju kako i gde mogu da dobiju novac , kako da postanu preduzetnici  i započnu svoj privatni biznis u Srbiji.

Radionice „Znanjem do cilja“ su namenjene svim građanima koji žele da dobiju sve neophodne informacije i elementarno znanje za osnivanje, upravljanje i finansiranje svoje poslovne ideje. Dragomir Petronijević, član Gradskog veća grda Beograda, ističe da je imati ideju jako važno, ali do to nije dovoljno.

Prema evidenciji Agencije za privredne registre, 2016. godine broj registrovanih preduzetnika povećan je za 7 procenata, istakao je ministar Aleksandar Vulin, dodajući da su se znatno poboljsali privredni uslovi i zakoni.

Radionice “Znanjem do cilja” organizuju se od 27.februara do 4.marta, a svi zainteresovani kandidati mogu se javiti Beokom servisu svakog radnog dana od 7 do 22 časa kako bi ostavili podatke ili popunjavanjem online prijavnog formulara.