Vučić: Psovali su mu majku nepokretnu, Rističević je žrtva brutalnog napada!

  • Dešavanja oko Marijana Rističevića u Skupštini Srbije su modus operandi različitih prevara koje smo viđali, Vučić kod Đukerekao je premijer Aleksandar Vućić.

On je tokom gostovanja na jednoj nacionalnoj televiziji izjavio da su svi danas prećutali da se Rističević izvinio.
Kako premijer kaže, sve je krenulo pre tri dana kada se u „skupštini dogodilo nešto što nije nikada, a bilo je i svađa i tuča i da se okrznete u prolazu, ali nije bilo da cela poslanička grupa dođe do druge i hoće da se obračuna“.

Kao da hoće da se tuku ili da dobiju batine. Niko u srpskoj javnosti nije smeo da postavi pitanje šta iv radite tu, imate svoje mesto u sali, šta radite kod poslaničke grupe koja je deset puta veća od vas. Jedna njihova sasa-radulovic-marjan-risticevic-foto-nebojsa-mandic-1479300641-1036385poslanica je pljunula Rističevića, toga nikada nije bilo, bilo je polivanja, ali pljuvanja ne, barem se ja ne sećam, zatim su mu psovali majku nepokretnu, navodi premijer.

Vučić ističe da su svi rekli da je „reč o sukobu poslanka te i te grupe i naprednjaka Marijana Rističevića, a Rističević je žrtva brutalnog napada“.

„Sutradan se Rističević umešao u nešto u šta nije smeo pa se izvinio. Lažu u svim novinama da vređa dete i roditelje“, navodi on.

Premijer je potom pročitao sporne tvitove Rističevića, kao i tvitove opozicionih lidera za koje je naveo da lažu. Kako kaže, „zaključili da ne mogu istinom protiv nas, nemaju argumente“. On je istakao da je „Maja Gojković veoma uznemirena“ da ga je zvala sinoć, a on nju jutros, da vrlo teško govori, da mu deluje da je plakala i da razmišlja da li može da nastavi da radi.

 

TV K::CN