Čuo sam Vulinovu izjavu, ne znam šta da kažem

  • Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot kaže da ne zna kako da odgovori na Mesto: Beograd Datum: 16.08.2016 Dogadjaj: POLITIKA - doèek potpredsednika SAD Džozefa Bajdena na beogradskom aerodromu Nikola Tesla Licnosti: ambasador SAD u Beogradu Kajl Skat

    izjavu ministra Aleksandra Vulina

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je istakao da su problemi u vezi sa eventualnim atentatom na premijera Aleksandra Vučića počeli još u izbornoj noći kada je navodno razgovarao sa opozicijom.

Skot je rekao i da bi se trebalo usredsrediti na činjenice.

“Video sam tu izjavu Vulina i jednostavno nemam reči, kako da odgovorim na to. Mislim da su previše bile izjave i bolje bi mi bilo da se malo više usredsredimo na činjenice u našim odnosima, a naši odnosi su dobri i u usponu, oni su korektni“, kazao je Skot odgovrajući na pitanje novinara.

On je rekao na otvranju Sajma zelene gradnje u Belekspo centru, koji je otvorio zajedno sa potpredsednicom vlade i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastruktre Zoranom Mihajlović, da je to dobra primer da SAD idu napred u odnosima sa Srbijom.

“Naš cilj je isti kao i cilj vlade Srbije, a to je brži rast i integracija Srbije u EU“, naglasio je Skot.

Ministar za rad Aleksandar Vulin doveo je u vezu bezbednosnu pretnju, vezano za otkriće oružja kod porodične kuće premijera Srbije, sa ambasadom SAD u Srbiji.

b92

TV K::CN