Spremni za četvrti meč finalne serije

 

Nakon što su košarkaši Partizana smanjili na 2:1 u finalnoj seriji prvenstva Srbije koju igraju sa Zvezdom, obe strane slažu se u oceni da će četvrti meč dva rivala biti izuzetno težak, gde onom drugom timu neće nedostajati motiva. Crvena zvezda ima priliku da pobedom dođe do titule, ali Partizan sigurno nije spreman da dopusti ovako nešto i to pred svojim navijačima. Košarkaš crno-belih Čedomir Vitkovac istakao je da je ekipa izvukla pouke iz propusta koje su imali u dosašanjim mečevima i da će sigurno dati maksimum u predstojećem duelu.

„Sledeća utakmica će biti teška, a Zvezda još motivisanija Kako traje serija, tako nalazimo neka nova rešenja. Spremamo se sve bolje i bolje za protivnika, a nadam se da ćemo takvi biti i u četvrtom meču. Imamo obavezu da damo sve od sebe pred našin navijačima i prosto moramo da izadjemo da ostavimo kosti na terenu, pa da vidimo ko je bolji“, rekao je Vitkovac.

Bek Zvezde Marko Gudurić ocenio je da je najveći problem u trećem meču bio što su crveno-beli sebe već videli sa šampionskom titulom i pre nego što je utakmica završena. Optimista je pred četvrti susret.

Zvezda - Partizan„Igrali su jače, mi smo već, verovatno, u glavama podigli pehar pre početka utakmice i to nas je skupo koštalo. Sada moramo da idemo jako do kraja, da probamo da dobijemo naredni meč pred njihovim navijačima. Treba da držimo skok kao na ovoj utakmici, da popravimo odbranu i idemo do kraja najbolje što možemo. Mislim da imamo velike šanse. I dalje vodimo, ali napravila se atmosfera kao da je već kraj“, naglasio je Gudurić.

Četvrta utakmica finalne serije plej-ofa izmedju Partizana i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 21.00 u dvorani „Aleksandar Nikolić“.