Drugi Art and music festival u Nišu

pozitivniDrugi Art and music festival Pozitivni koji će biti održan u Nišu 4. juna u ulici Cara Dušana okupiće veliki broj muzičara, slikara, žonglera, zabavljača. Ovaj događaj, koji će nas vratiti u osamdesete godine prošlog veka, upotpuniće turističku ponudu grada Niša kada je reč o festivalima, istakao je direktor Turistiške organizacije Uroš Parlić.

Zbog održavanja drugog Art and music festivala Dušanova ulica u Nišu u subotu 4.juna neće izgledati svakidašnje. Program počinje u 10 sati i sve do 19 sati u Dušanovoj će građane zabavljati štulari, žongleri, ulični svirači. Biće organizovan i program Vraćanje u osamdesete koji donosi takmičenje u brzom premotavanju kaseta olovkom, klikere, crtače grafita, brejk dens, Niške džedaje, stripove, berzu ploča ,izložbu starih nosača zvuka.

U programu, koji će biti celodnevni, moći će da uživaju svi, deca, mladi ali i stariji koje će pojedini događaji vratiti u mladost.

Cilj manifestacije je vraćanje u Dušanovu ulicu od pre dvadeset godina ali i prikaz mlađim generacijama kako se se ljudi nekada zabavljali, kažu organizatori festivala.